İçeriğe geç

Van Çukurca Arası Kaç Saat

Van Hakkari Çukurca arası kaç saat?

Çukurca-Van arası otobüs yolculuğu ortalama 4 saat sürüyor.

Hakkari Çukurca arası otobüsle kaç saat?

Aksi takdirde otobüs bulamayabilirsiniz. Çukurca-Van arası mesafe 290 kilometre olup otobüs yolculuğu yaklaşık 5 saat sürmektedir. Otobüsler büyük ihtimalle kalktığınız şehirdeki HAKKARI-ÇUKURCA’ya direkt gitmeyecektir.

Van Diyarbakır arası kaç saat sürüyor?

Diyarbakır-Van arası toplam mesafe 369 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat sürmektedir.

Hakkari Van arası kaç TL?

En popüler Hakkari van otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıHakkari Van bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıHakkari Seyahat349 TL13Vangölü Hakkari Turizm (Van)350 TL13

Çukurca hangi ildedir?

Coğrafya. Köy Hakkari şehir merkezine 90 km, Yüksekova ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır. Köy Yüksekova’nın güneydoğusunda ve 30.

Van Hakkari arası kaç saat sürüyor?

Van-Hakkari arası toplam mesafe 196 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat sürmektedir.

Hakkari’ye neden otobüs yok?

Bunun sebebi Hakkari şehrine ulaşımın tek yön ve minibüs ile olmasıdır. Hakkariye’ye giden tüm otobüslerin minibüs bağlantıları vardır. Hakkari ile Van arasında sefer yapan Lake Van, Star Van Tur, Van Travel, Erciş İtimat gibi birçok firmadan biriyle Hakkari’ye gelebilirsiniz.

Yüksekova’dan Hakkari’ye kaç saat?

Hakkari-Yüksekova arası mesafe 78 km olup yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Diyarbakır Hakkari arası kaç saat?

Diyarbakır-Hakkari arası toplam mesafe 474 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 7 saat 30 dakika sürüyor. Diyarbakır-Hakkari arasında hangi otobüs firmaları çalışıyor? Best Van Turizm, Vangölü Turizm Diyarbakır ve Hakkari arasında geziler düzenlemektedir.

Van Batman arası kaç saat?

Batman-Van arası toplam mesafe 297 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat 30 dakika sürmektedir.

Van Antep arası kaç saat sürüyor?

Van ile Gaziantep arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Van ile Gaziantep arasındaki toplam mesafe 784 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 12 saat sürmektedir.

Van Muş kaç kilometredir?

Muş ile Van arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Muş ile Van arasındaki toplam mesafe 217 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat sürmektedir.

Van Hatay arası kaç saat otobüsle?

Van ile Hatay arasındaki toplam mesafe 945 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 15 saat 30 dakika sürmektedir. Van ile Hatay arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir? Vanyolu Seyahat, Best Van Turizm ve Vangölü Turizm, Van ile Hatay arasında seferler düzenlemektedir.

Van Yüksekova arası kaç saat?

Van – Yüksekova Otobüs Seferiobilets en ucuz yolculuk300,00 TLGünlük sefer sayısı14En ucuz firmaVangölü Yüksekova TurizmVan – Yüksekova ne kadar sürer?2sa 32dkEn çok sefer yapan firmaVangölü Yüksekova Turizm1 hat daha

Iğdır Van kaç kilometredir?

Van-Iğdır arası toplam mesafe 222 kilometredir.

Van Yüksekova kaç saat sürüyor?

Van – Yüksekova Otobüs Seferiobilets en ucuz yolculuk300,00 TLDGünlük sefer sayısı15En ucuz firmaVangölü Yüksekova TurizmVan – Yüksekova ne kadar sürer?2sa 32dkEn çok sefer yapan firmaVangölü Yüksekova Turizm1 hat daha

Yüksekova’dan Hakkari’ye kaç saat?

Hakkari-Yüksekova arası mesafe 78 km olup yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Diyarbakır’dan Hakkari’ye kaç saat?

Diyarbakır’dan Hakkari’ye otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 474 km. Yaklaşık seyahat süresi: 7 saat ve 26 dakika. Son satış 58 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 1100 TLN

Van Şemdinli arası kaç?

Şemdinli’den minibüs otobüs yolculuğu ortalama 3 saat sürmektedir. Ancak bu iki şehir arasındaki 168 km mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık 3 saniyede kat edebilirsiniz.

Tavsiyeli Bağlantılar: Ahiret Hayatına Neden Inanmalıyız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Zayıf Escort